PŘÍPAD EDBUSY

08.10.2008 18:34

 

13.04.2008 17:54 - EDBUSY - trvalý odkaz

PŘÍPAD "EDBUSY"

 

img84/4683/asli9.png

    

       K společnosti EDBUSY  jsem se dostala díky paní manžerce z Budajova. Zúčastnila jsem se také veřejné prezentace společnoti EDBUSY v Budajově. Okamžitě jsem tomu uvěřila, ale až tak, že lidem, kterým  jsem o tomto "zázraku" říkala, jsem tvrdila, že já tomu NEVĚŘÍM, protože to VÍM. Někdo se k poznání dopracuje logicky, rozumově, u mně funguje dušička a srdíčko, které mi říkají zda toto ano a tamto ne. Od té doby, co praktikuji transurfing, vím jak se svou duší komunikovat a mnoho problémů mi díky tomu ubylo. Také stále více prožívám to, co se děje na celé planetě - VZESTUP, anebo jiným slovem TRANSFORMACI. Je to stále intenzivnější. Prostě jsem VĚDĚLA: EDBUSY je jednou z prvních společností (nebo spíše společenstvím) Nové Země! Ano, Nový Svět, Nová Země se právě teď rodí a já můžu být u toho! To je nádhera! Kromě společnosti EDBUSY vznikají Rodové osady Anastasia, nebo "Systém vzájemné podpory" (viz článek "Radostné zvěsti roku 2012" na těchto stránkách v kategorii "Vzestup a rok 2012"), nebo si kliknite SEM. Ihned mi bylo jasné, že EDBUSY je jediná společnost v naší zemi, které nejde o stále se zvyšující ZISKY, ale o BOHATSTVÍ. O bohatsvtí nejen společnosti samé, ale všech lidí. To je totiž obrovský rozdíl!!! Je to první společnost, která se zajímá o chudé, zadlužené a pomáhá jim.

 

 

Na internetu se o činnosti společnosti EDBUSY dovíte mnoho zlého, jací jsou to podvodníci a já nevím co všechno je bezduchá logika "racionálně myslících" hlupáků schopna vyblít. Ano, vypadá to jako zázrak, ale není to žádný zázrak. Je to produkt, který funguje a který lidem pomáhá zbavit se lichvářů, v mém případě težké neohodnocené dřiny a dát lidem finanční svobodu. Společnost zajistí klientovi finanční prostředky, ale tak, že hledá a vytváří ZÁRUKY pro banky a investory. Proto to trvá tak dlouho - až deset měsíců. Bez ručení vám totiž nikdo žádnou půjčku nedá. Dalo by se o tom napsat daleko více, například i o investování na burzách a podobně. Vím, že takto se dají velmi efektivně a rychle peníze zhodnocovat, měla jsem štěstí, že jsem si obchodování na burze v "demo" verzi mohla vyzkoušet.

 

img84/8898/vla6su0.png

 

Lidem, kterým systém vysvětluji říkám asi toto: Já dodám společnosti kvasnice (záloha 9520,-kč). Společnost dodá mouku, cukr, mléko, vajíčko, dá do toho "moje" kvasnice a nechá vykynout. Až to vykyne, tak společnost upeče velký koláč a ten mi dá. Výměna: Kvasnice za celý sladký koláč, nebo 9520,-kč za 800 000,-kč. Na tak obrovský koláč musím dodat troje kvasnice. Já vím, je to možná naivní příklad, ale takto to vnímám a chápu a na tomto příkladu to lépe pochopí i jiní. V podstatě je to hrozná, opravdu strašná nespravedlnost, co se vůči EDBUSY rozpoutalo, protože zloději, lichváři a podvodníci všeho druhu jsou chráněni a hýčkáni. Přečtěte si článek "Prodavači naděje" v kategorii "Časopis" o firmě nazývané SONERYM. Článek najdete rychleji kliknutím SEM. Pravé jméno firmy je změněno přesmyčkou, protože mi jejich právník vyhrožoval. Okrádají lidi, smlouvy mají podvodné, do očí vám lžou a co je nejhorší - nesmíte nic říct na internetu, aby jste varovali ostatní lidi v nouzi. Hlídají si to a každému, kdo napíše o své špatné zkušenosti vyhrožují. Psala jsem do Novy - naprostý nezájem...

img238/5964/657763yzzxf79erpxm1.gif

 

Teď si představte, že společnost EDBUSY bude fungovat rok, dva... Co se stane? Co se stane s firmami, které lidem dávají rychlé půjčky s nehoráznými úroky? Vím o čem mluvím - například je tady firma, která dá peníze téměř každému, ale!: Půjčíte si například 50 tisíc. Ve smlouvě podpíšete, že RPSN je  76%. Když si ale spočítáte počet splátek, zjistíte že přeplatíte o více jak 100%!!! To znamená, že v případě půjčky 50 tisíc zaplatíte 112 tisíc korun za tři roky!!! Lžou a podvádějí v každém ohledu - v našem městě se všude objevili letáky o výhodné půčce dostupné každému, kde se vyloženě píše, že za 50 tisíc zaplatíte celkem 58 tisíc! Je to lež jako věž, za tímto letákem se skrývá firma, o které jsem mluvila výše. Komu EDBUSY vadí?! Je toho více, komu to vadí - penzijní fondy, státní správa, banky...

 

Snad měsíc jsem si emailovala s jedním známým o EDBUSY. On pořád dokola omýlal, jací že jsou to vyčůraní podvodníci, jak jen vybírají vratné zálohy s tím, že po deseti měsících, když si naše peníze pořádně rozmnoží jen pro sebe, zálohu vrátí se slovy "...litujeme, pro vás se nám nepodařilo zajistit finanční prostředky..." S touto nabídkou jsem za ním šla jako za prvním člověkem, kterému přeji finanční nezávislost. Obrátilo se to proti mně, jen jsem nechtěně rozmnožila řady protivníků naší společnosti, protože i on patří do šiku tvrdých materialistů neschopných pochopit cokoli, co nemá nic společného s podvody, nenažranci a ziskuchtivci. Ten nešťastný pátek, kdy NOVA vysílala zprávu, že EDBUSY je trestně stíhána, jsem měla odpolední směnu. Dostala jsem od tohoto pána "moudrého" vítězoslavnou SMS: "Co rikas na TV nova?" Já mu odpověděla: "Jsem v praci, porad jsem nevidela. Jsem v klidu, spise se ptam, kumu je EDBUSY trnem v oku. Kdo potrebuje chude, ale poslusne otroky?"

 

Opravdu - tato zpráva mne vůbec nevyvedla z rovnováhy a klidu. Nemohla jsem ztratit VÍRU, protože žádnou víru o EDBUSY jsem neměla. Prostě jsem VĚDĚLA a VÍM, že společnost EDBUSY je to, co říká a že dělá to, říká. Kde je víra, je i pochybnost. Kde je vědění, nemůže být ani pochybnost. A právě zásah státní moci byl paradoxně pro mne důkazem, že EDBUSY je čistá společnost, stojící jednou nohou v hmotném světě a druhou ve světě duchovním. Což je pro zapšklé materialisty nepochopitelné.

 

A ještě jedna věc: teprve ve čtvrtek jsem se dověděla, jak fungují banky, jak drží v šachu celý svět. Je to anglické video s českými titulky. Opravdu stojí za to věnovat tomu čas. Video si můžete pustit ZDE. Pak pochopíte, kdo a proč drží celý svět v šachu a co vlastně provedl pan Žouželka, tím, že pomáhá lidem zbavit se dluhů.

 

img238/5964/657763yzzxf79erpxm1.gif

Kontakt

Žďár nad Sázavou

abundancia@seznam.cz