CO SE TO DĚJE III.

 
 
Situace je stále složitější a nepřehlednější. Něco velikého se fakt děje, ale u nás, v ČR, ticho po pěšině. Média si pořád melou svou a neinformují o tom, co se jim nehodí. Koronková hysterie vesele jede dál. Odvádí pozornost - od čeho?
Je za tím vším něco víc. Alternativním zdrojům se také nedá moc věřit, i zde najdeme spousty dezinformací, fám a fabulací. Hodně se mluví o QAnon. Oni však nejsou jediní, kteří bojují na pozadí koronkové krize na vysvobození planety a lidstva z rukou temných vládců - z rukou satana a jeho party. Je zde Vesmírná Aliance, Pozemská Aliance, Bratrstvo Bílého Draka, Bílé klobouky (Fulford), skupina, mluvčím které je jakýsi "Cobra".
Kroky, které podniká v Americe Trump - prý zrušil FED, chystá znárodnění amerických firem a podniků, rozdává peníze lidem...
Po celém světě probíhá skenování podzemních základen a boje o tyto základny - jsou jich prý tisíce jen v Americe, ale další tisíce po celém světě. Vysvobozování unesených dětí, které mocenská špička operující za oponou používala jako otroky, pro své pedofilní orgie, mučili je při svých satanských obřadech a za účelem získání drogy "adrenochrom"...
Mnoho zvěrstev páchala tato predátorská zločinecká organizace - islamizace, LGBT, systematické a totální rozkládání lidských mravních hodnot, ničení rodin, mnoho dalších ukrutností, převracení všeho. Jejich vláda je však u konce, i když oficiální média "nic nevědí"...
 
 
Jistěže to nebude hned, ale domnívám se, že snad do konce tohoto roku to všehno vyhřezne jako prasklý vřed.
Chystá se poslední vítězná bitva. Očekává se brzké "Odhalení" - to znamená, že se lidé dovědí všechno o tom, jak nám satanistické zrůdy vládly, dostanou se na světlo světa všechny utajované technologie (volné energie, antigravitační motory a mnoho dalšího), fakta o mimzemské přítomnosti. Dále se též očekává "Událost", která definitivně ukončí tisíciletou válku vedenou satanskými predátori proti planetě a lidstvu. Nevím, co konkrétně "Event - Událost" znamená. Zda jde o očekávaný sluneční záblesk (elektromagnetický puls našeho sluníčka, který zničí veškerou elektroniku a hlavně "umělou inteligenci"), nebo to je něco jiného.
 
 
 
Chce to čas a trpělivost. Dobití všech podzemních základen iluminátů není otázkou ani dne, ani týdne, ani měsíce. Zatčení tisíců zrůdných "vládců naší planety", všech satanistů, pedofilů a finančních žraloků nelze provést ze dne na den.
Toto vše je spojeno s tzv. "transformací". Jde o transformaci našeho vědomí na vyšší úroveň. Nevím, zda opravdu projdeme do 5D (páté dimenze), jisté však je, že vědomí lidských bytostí na této planetě se dramaticky zvýší. Zvyšuje se soustavně i teď, ale po slunečním EMP pulsu to bude docela razantní, protože v tom okamžiku se nám aktivuje šišinka mozková a reaktivuje se naše DNA v celé úplnosti. Opět budeme bytostmi takovými, jakými nás stvořil Stvořitel. Možná, že právě tento okamžik je možné ztotožnit s událostí tzv. "Varování". Uvidíme. Skládám střípky z mnoha informací, ale jasnovidec nejsem. Všechno berte s rezervou.
 
 
Co můžeme dělat my? Jak můžeme podpořit vítězství v této největší, nejmonstróznější bitvě celých dějin?
Zůstaňme klidní. Věřme, že všechno dobře dopadne. Všechny informace - oficiální i ty alternativní - berme s rezervou. Blíží se čas, kdy se všechno dovíme, všichni lidé budou vědět, co se právě teď děje, co probíhá po celé planetě. My jen sviťme. Světlo má moc neutralizovat temnotu, ale temnota nemá moc "zhasnout" světlo. Pracujme na sobě a intenzivně se učme pravé lidskosti. Jak jsem nedávno četla na fejsu výstižný citát: "Cítíš-li bolest, jsi živý. Cítíš-li bolest druhé bytosti - jsi ČLOVĚK".
Připravujme se na chvíle probuzení, protože mnoho lidí bude totálně zmateno - v čase mezi odhalením a událostí. Pořád ještě převážná část obyvatel planety Země je ve stavu hlubokého spánku. Pak budeme těm, kteří budou tak drasticky probuzeni, vysvětlovat, co se vlastně stalo a uklidňovat je.
V této době je tak zřejmé, že něco není v pořádku, že se začínají probouzet mnohé duše. Další a další hledají vysvětlení. Proč EU nic nekoná? Kam zalezli "pražští kavárníci", proč jsou data o koronce zkreslována, proč jsou nemocnice prázdné, a tak dále a tak podobně.
Žijem v úžasné a vzrušující době. Jsem nesmírně šťastná, že mi bylo dovoleno právě tuto dobu prožívat a v této době žít. Naše vítězství je blízko!