JAK NA VIRUS

 
 
Jako všechno v našem duálním světě, tak i tato aktuální, ale dávno předtím naplánovaná krize, má dva tábory. Rouškofily, kteří věří všemu, co jimTV a vláda řekne, tak i odpůrce -  nedá se však  říci, že to jsou "rouškofóbové" - kteří se snaží získat více informací a zorientovat se. Mnoha lidem je už jasné, že celé toto divadlo zastírá něco jiného. Přinejmenším snaha o očipování, a tím snaha o totální zotročení všech lidských bytostí, a také poškození a ožebračení mnoha lidí, zaměstnanců, živnostníků, celé rodiny... O poškození ekonomiky. 
 
 
Z davu jsem vybočila již před třiceti lety, nastoupením cesty duchovního života. Na další křižovatce jsem se octla někdy v roce 2008, nebo 2010. Šlo o případ EDBUSY. Kdo z vás si na to pamatuje? Tahle firma byla účelově, a na zakázku zničena a zlikvidována. Protože mohla pomoci mnoha lidem finančně se odrazit ze dna. Jenže -za prvé: V  té době ještě lidé na finanční svobodu nebyli duchovně zralí. A za druhé: Finanční a soudcovská mafie, a hlavně temné síly vládnoucí planetě spoza opony, to nemohly dovolit - "ONI" potřebují otroky, ne svobodné lidi. Právě v době "honu na čarodějnice", tedy firmu Edbusy, jsem se začala zajímat i o to, jak to všechno funguje. Jak funguje globální finanční systém, kdo jsou naši vládcové, systém a způsoby ovládání a zotročování lidských bytostí dravci a nelidmi... Jako šok na mne tehdy zapůsobil dokument "Zeitgeist addendum" a od té chvíle jsem hledala a hledala a učila se. Můj pohled na svět se již podruhé úplně změnil. (Poprvé to bylo, když se mi dal poznat Ježíš Kristus.)
 
 
Aj, jajajáj... O tomhle jsem mluvit ani nechtěla. Tak poďme k věci. Jde mi o podfuk globálních rozměrů, snad největší v dějinách... Korona šílenství. O rouškiádu, testování, karantény, podvody s čísly, podvody s testováním. Již několik politiků se přeřeklo, že jim jde o čipování, ale hned se opravili - o testování. Hele lidi, milí politici. Mám jedno řešení. To řešení je LIDSKÉ. 
Zrušte karanténu. Je to zbytečné. Namísto miliard, které musíte vrazit do různých anticovidových opatření, investujte do zdraví lidí. Rozdejte všem multivitamíny, pokuste se dotovat zdravou zeleninu a ovoce, snižte ceny těchto komodit tak, aby si je mohl dovolit každý. Hlídejte kvalitu potravin - už žádná éčka, žádné pesticidy, žádná chemie. Jednoduše je potřeba jen posilovat imunitu lidí. Namísto strašení nesmyslnými čísly dělejte propagandu o důležitosti imunity lidského těla, a tak. 
Pokud chcete plošně testovat, vězte, že to nesmíte dělat proti vůli lidí. Porušujete Chartu OSN o lidských právech. Tato "pandemie" není faktická, ale zlomyslně vykonstruovaná - lež jako věž! Na základě pouhých předpokladů nás nesmí nikdo uzavírat doma, ani uzavírat ekonomiku a ožebračovat lidi. Pokud chcete testovat, tak teprve tehdy, když nám DOKÁŽETE, že testy jsou bezpečné a nekontaminované, a nikoho nepoškodí na zdraví. Cpát špejli hluboko do nosu - no fuj! Když test, tak jedině z kapky krve, nebo ze slin. Když dokážete ze slin analyzovat DNA, tak proč ne toto? Copak se ten virusnevirus schovává jen hluboko v nose? Možná je to ještě jinak - nejsem ani lékař, ani biolog, ani epidemiolog, ale takovéto testování je prostě nelidské, to je šílené. Teprve, až bude jistota, že testy nejsou člověka poškozující technikou, ale jsou bezpečné, teprve pak testujte, ale zadarmo a dobrovolně -  ne  povinně. Je hrozné, že si lidé z vlastní vůle nechávají poškozovat zdraví a ještě za to platí. Protože jsou masírováni propagandou a indoktrinováni. 
 
 
Karanténa je úplný nesmysl pro zdravé lidi. Lidé nemocní - to ano, ti by v karanténě být měli. Ale lidé úplně zdraví? 
Je to všechno "na hlavu". Paranoja. Nedává to smysl. Namísto těchto šílených restrikcí podporujte imunitu lidí a ctěte SVOBODU LIDSKÉ BYTOSTI. Přestaňte lhát a cucat čísla z prstu. Prý zachraňujete lidské životy. To je výsměch. Přesně naopak - ničíte lidské životy a rodiny. 
Jak je možné, že jsou nemocnice plné lidí zdravých, kteří měli jen tu smůlu, že byli testování jako "pozitivní" a ze strachu se nechali hospitalizovat? Proč v nemocnicích leží lidé, kteří by se mohli léčit doma, ale lékaři je domů nemůžou poslat? Poškodilo by to statistiky, nedostali by prašule, a tak podobně. Jak je možné, že jsou jako "pozitivní" vedeni i lidé, kteří se testovat nenechali, jen byli na testy posláni? Jak je možné, že tyto testy byly vyrobeny v letech 2017 - 2019, tedy v době, kdy se nám o nějaké korona krizi ani nesnilo? A proč je v Číně klid, neprobíhá žádná "druhá vlna"? Vždyť tam to bylo na začátku celé této frašky nejhorší? 
 
 
Ano, tato nemoc co*vi*d*deva... skutečně existuje. Nepopírám. Ano, je nebezpečná, ale rozhodně se nejedná o pandemii!
 Ano, vím že dost lidí na toto onemocnělo, vím, že někdy to má fakt těžký průběh. A také následky na zdraví. Jsou to ojedinělé případy. Kdyby šlo o pandemii, pak by v každém městě, v každé vesnici bylo několik takto nemocných. A to se neděje. 
 
 
Kdysi, ještě v době mých školních let, jsme měli "povinné čtení". Jednou z knížek - takto povinných přečíst - byla i "Reportáž pasaná na oprátce", novináře Julia Fučíka, který byl vězněn fašisty na Pankráci. Závěr jeho knihy zněl: "Lidé, bděte!" 
Nuže - bdít může jen ten, kdo je probuzený. Proto křičím a volám do světa: LIDÉ, PROBUĎTE SE! 
 
 
LIDÉ, PROBUĎTE SE!
LIDÉ, PROBUĎTE SE!
LIDÉ, PROBUĎTE SE!