CO SE TO DĚJE? - II

 
 
Pandémie se vesele šíří dál, nouzový stav ve státě byl prodloužen, u mnoha lidí je cítit strach a paniku. Přicházejí znepokojující zprávy, například, že staré lidi nad 75 let věku již není možné léčit a budou je jen uspávat, aby pokojně zemřeli.
Na druhé straně přicházejí velice pozitivní informace. Právě probíhá osvobozování lidstva a planety spod nadvlády zločinců, kteří nás dusili svým finančním systémem, krádežemi a mučením dětí, zatajováním technologií, zotročováním, ničením a vykořisťováním planety a přírody.
 
 
Ano, jsem přesvědčena, že koronka byla vytvořena uměle a jejím účelem bylo rychlé zavedení NWO - nového světového pořádku. Na pozadí koronkového šílenství se měla nainstalovat právě tato zvrácenost. Nešlo jen likvidaci minimálně jedné třetiny veškerého obyvatelstva. Následně chtěli zavést 5G technologie, lidem velice nepřátelské a škodlivé frekvence. Na pozadí paniky pak chtěli nabídnout řešení v podobě očkovacích vakcín, které by však obsahovaly čipy a tak by byl každý, tímto - prakticky neúčinným svinstvem - očipován. Někteří lidé mi řekli, že to by jim nevadilo, jen ať můžou nadále žít tak, jak dosud. Jenomže, moji drazí, tím čipem odevzdáte svoji duši ďáblu a stanete se pouhým biorobotem, bez vlastní vůle, bez vlastního myšlení. Když vás nebudou více potřebovat, jednoduše vás "vypnou" a přestanete existovat. Polopaticky - umřete. Zdá se, že i tomuto bude zabráněno. Protože všechno je v našich rukou. Jaký svět chcete mít? Sparvedlivý a svobodný? Tak této touze dodávejte energii! Svým přáním, prosbou k Bohu, svými představami, meditacemi, modlitbami. Heslo dnešních dnů by mělo být: SVOBODA! SVOBODA! SVOBODA! Společně naplňujme energeticko informační pole těmito vizemi a touhou. Pak se naše touha zhmotní rychleji.
 
 
Ano, zločinci ovládající po celá tisíciletí lidstvo i planetu toto všechno měli v plánu. Prakticky se zaváděním NWO začali zavedením koronkového viru. Jenže jejich plány začínají drhnout. Nepovede se jim to. Je zde skupina, která si říká QAnon. Je to anonymní skupina, která bojuje za naše osvobození a odstranění těchto zločinců, kabalistů a satanistů. Působí na planetě již mnoho let, rozhodně byli aktivní již v čase před zvolením Trampa do úřadu prezidenta USA. A právě v tomto čase, v době koronkového šílenství, začali své plány uskutečňovat. Konečně probíhá zatýkání mnohých. Nejen politiků a celebrit. Třeba i Bergolio ve Vatikánu je už uvězněn. Je v domácím vězení, ne za mřížemi. Může vystupovat a například promlouvat k věřícím, či celebrovat, ale nic více. Vatikánská banka byla ochromena a nemůže již provádět žádné transakce. Pamatujte - když uslyšíte, že ten či onen politik či celebrita, je v koronkové karanténě, znamená to, že je uvězněn - zatím v domácím vězení (karanténě). Nejedná se o mstu. Nikdo se nechce mstít, ale je důležité nastolit spravedlnost a odstarnit zlo, které nás dusí. Ilimináti, zednáři, kabalisté a všichni zločinci celosvětově vládnoucích elit, se budou muset před lidstvem zodpovídat ze svých zločinů. Tohle se bude muset ohlídat a dobře naplánovat, protože mnoho lidí z těchto zjištění úplně ztratí hlavu a budou se chtít pomstít a lynčovat ty zločince. Skupina QAnon to chce udělat tak, aby k tomu nedošlo. Proto se zatýkání koná neveřejně, doslova tajně. Informace masám nevědomých a neprobuzených lidí se musí dávat po kapkách, ale tito zločinci musí být zastaveni už teď. Už nechceme žádné umučené dítě! Žádné luciferiánské a satanské obřady! Už nechceme, aby veškeré bohatství této planety bylo v rukou pohého jednoho procenta!
 
Brzy dojde k restartu finančního systému. Peněz je dost, jen jsou v nesprávných rukách. Zaslechla jsem informaci, že FED (špička finančního otroctví na celém světě) již byl zastaven, neutralizován, a jeho finanční prostředky budou znárodněny a poskytnuty lidem. Ještě před cca 15-ti lety jsem věděla, že celosvětový monetární systém padne. Od té doby se však něco změnilo. Nebude úplný krach, ale ihned bude tento shnilý systém nahrazen jiným, sporavedlivějším a k lidem laskavějším systémem.
Nebojme se. Zavedení NWO nebude dovoleno. Dočkáme se svobody. Mnoho lidí si neumí ani představit, co to slovo - SVOBODA - znamená. Naše osvobození nebude hned. Určitě bude pár let (dva-tři?) trvat, ale nakonec se dočkáme. Namísto konkurence - spolupráce. Namísto otročení ve fabrikách a montovnách, v úřadech a všude jinde, budeme moci dělat takovou práci, která nám dělá radost. Bude odstarněno - úplně - vykořisťování člověka člověkem. Již žádní bezdomovci, již žádní hladující lidé - natož děti! Již žádné drancování přírody.
Můžeme se těšit. Dočkáme se toho.