ZÁŘÍCÍ VIRUS

 
 
V době, kdy se začalo mluvit o koronaviru - ze začátku jen v souvislosti s epidemií v Číně  - bylo mi divné, proč zrovna korona-virus. Protože "korona" je zářící atmosféra slunce, něco, co září. Smrtící virus je zářící? Světlo, zář je pro mne asociací Lásky a Dobra, jenže toto je prý smrtící a vysoce nakažlivý virus. Ano vím, že tzv. koronavirů je celá řada; a proč mají právě tento název.
Dnes sedíme všichni doma, protože v naší republice je nouzový stav, právě kvůli koronaviru. Itálie je již druhý týden v totální karanténě. Přesto se najde spousta nezodpovědných sobců, kterým jsou všechna opatření pro smích - přece si nenechají vzít svoji "svobodu"...
Nechci zlehčovat situaci. Myslím si, že nařízení vlády jsou oprávněná. Pravidla se dodržovat mají.
Nebojím se nákazy, nemám strach, že onemocním. Od začátku cítím a vnímám, že to nebude tak "horké", že se za tím vším skrývá něco mnohem většího. Ve svém srdci však stále pociťuji klid. Jakoby bylo všechno v pořádku, jakoby to tak mělo být. Minulý týden, už přesně nevím, který den - středa?čtvrtek? - jsem šla do obchodu u nás ve vesnici a přemýšlela jsem o situaci. "Pane Ježíši, co Ty na to říkáš?" - problesklo mi halvou. A Pán Ježíš mi ukázal, že je to jen divadlo. Mám se na to dívat jako na divadlo. Prostě jsem viděla premiéra a ostatní, ve chvíli, kdy vyhlašují karanténu, jakoby stáli na jevišti divadla a hráli nějakou veselou taškařici. Vím, že tahle situace není sranda, přesto jsem se na ulici začala smát, fakt mi to přišlo hodně směšné. Na všechno, co se u nás i ve světě děje, se mám dívat jako na divadlo, přičemž pohodlně sedím v hledišti.
Je dobré chránit se. Posilováním imunity, a také užíváním koloidního stříbra. Mám to vyzkoušeno, fakt je to účinné. Přitom jsem koupila koloid o nejnižší koncentraci.
 
 
Je úplně jedno, kde se tady ten virus vzal. Zda je to biologická zbraň, nebo má přirozený původ. Jde o něco víc, o něco většího. Něco se za tím skrývá. Brzy se dovíme co vlastně, ale už teď začínají některé informace vyčuhovat. Až do neděle jsem studovala všechno, co se o viru psalo a poslouchala všechna videa a přednášky, které se této věci věnovaly. Teď už je toho tolik, že se to nedá zvládnout. Nevadí.
Nabídnu vám jen dvě videa. Rozhovor s panem Jaromírem Schmidtem a s paní Helenkou Heclovou. Stojí to za to. Buďme informovaní, ale NEBOJME SE. Co se děje, je pro naše dobro.
 
 
Mějte se krásně, přátelé. Všechno bude v pořádku, držte se. Přeji vám, ať na vás ten vir neskočí, a ať se brzo ukáže, o co tu vlastně doopravdy jde.